fredag 2 december 2011

Fem anledningar

Fem anledningar till varför Pelle Svanslös borde vara SVT:s julkalender varje år 




1. Hemliga Tremannasällskapet (HTR)
HTR är en hjälporganisation som drivs av Måns, Bill och Bull i syften som är något oklara. När Trisse arrangerar Kattafton på sin restaurang finns HTR där för att ta inträde. Två strömmingar för dem med svans, 15 för dem utan. Diskriminerande kan tyckas. Samtidigt en hjälporganisation som förtjänar mer air time.


2. Radiostyrda svansar
Svansarna på katterna var i den här julkalendern radiostyrda. Kan ni förstå det. Licenspengarna 1997 gick åt till att ta fram radiostyrda svansar. En kunskap som rimligen ALDRIG kommer kunna återanvändas i något annat sammanhang. Radiostyrda svansar, finansierade av folket. Kittlande, inte sant?

3. Murre från Skogstibble
En fantastisk profil som åker flakmoped iförd en gammaldags flygarmössa. Luktar laggård och drar extremt roliga vitsar som helt saknar bäst före datum. Har du hört om katten som gick på loftet? Nej, inte jag heller, för han gick så tyst. Copyright Murre.

4. Pelles födelsedagstelegram
Så otroligt töntigt att det blir bra. Vem väljer att skicka ett telegram när någon fyller år? TELEGRAM!? Katter kan inte ringa, säger ni. Nej, och här kommer bomben: Katter kan inte skicka telegram heller. Dessutom skriver Pelle sitt telegram på rim. Så töntigt att det blir rätt.

5. Kattkvoten fylls
Katter är i grunden ett fruktansvärt obehagligt djur. Ska katter visas på tv ska de vara hämtade ur Pelle Svanslös. En julkalender ger 24 dagars vild kattbonanza vilket borde innebära att vi slipper se anskrämliga katter resten av året. Tummen opp.



Hittade dessa visdomsord i en artikel från smålandsposten, hahaha!

Kramar från Stalltokan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar